Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων), της Τελικής Φάσης Δ’-Ε’ Κατηγοριών (Παμπαίδων-Παγκορασίδων) και του Αγώνα Κατηγορίας OPEN.
Ο αγώνας διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, στις 16-17 Απριλίου, με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με την συμμετοχή-ρεκόρ 242 αθλητών-αθλητριών από 22 σωματεία. Ήταν η πρώτη φορά που ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε στην Ήπειρο, με τον Δήμο Πρέβεζας να «αγκαλιάζει» τη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των οργανωτικών δαπανών.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής, Κώστας Πανταζής, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, εκφράζοντας εκ νέου τις ευχαριστίες της Ομοσπονδίας και ανανεώνοντας το ραντεβού για το μέλλον, αφού η πόλη της Πρέβεζας κέρδισε το στοίχημα.
Παράλληλα, ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης βράβευσε εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. την Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου, Γιώτα Γεωργάκου.
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων
Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση (φωτογραφίες: Sportsland):









