Αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής στην Πρέβεζα

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, στο οποίο δηλώνουν παρόντες 242 αθλητές και αθλήτριες από 22 σωματεία, αριθμοί που αποτελούν ρεκόρ και υπογραμμίζουν την αναπτυξιακή πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Την έναρξη της διοργάνωσης, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ήπειρο, κήρυξε το πρωί του Σαββάτου (16/04) ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας, Κώστας Πανταζής, επανέλαβε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Γεωργάκο και την πόλη της Πρέβεζας, που απέδειξε ότι μπορεί να υποστηρίξει και να διοργανώσει με επιτυχία ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις γυμναστικής στο μέλλον.

Το χειροκρότημα των θεατών κέρδισαν όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, καθώς και οι μικρές αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής των τοπικών σωματείων, οι οποίες παρουσίασαν προγράμματα επίδειξης στα διαλείμματα του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή (17/04), όταν και θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το ρεπορτάζ του onprevezanews.gr με αποσπάσματα από τους προκριματικούς και από την Τελετή Έναρξης:

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση (φωτογραφίες: Sportsland):