Αποτελέσματα Προκριματικού Τραμπολίνο Α’ περιφέρειας

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) 5ου Επιπέδου και του Περιφερειακού Αγώνα Τραμπολίνο 1-4 Επιπέδων, Α’ Περιφέρειας.

Ο αγώνας διεξήχθη στους Αγίους Θεοδώρους, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνιο», στις 09-10 Απριλίου 2022, με την συμμετοχή περίπου 250 αθλητών και αθλητριών και την παρουσία πλήθους κόσμου.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ε.Γ.Ο., Ελένη Τζαβάρα, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιο Γκιώνη, ευχαριστώντας τον εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την στήριξη του Δήμου στα αθλήματα της Γυμναστικής.
Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Παιδείας, Αναστάσιος Σακελλαρίου. Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Άγγελος Μποζίκης, καθώς και ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., Απόστολος Κουταβάς.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα 5ου Επιπέδου

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Περιφερειακού Αγώνα Επιπέδων 1-4

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση: