Επιτυχημένη η ενημερωτική συνάντηση με τους προπονητές ενόργανης για τη Δ’ Κατηγορία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διά ζώσης και διαδικτυακή ενημέρωση των σωματειακών προπονητών ενόργανης γυμναστικής, με βασικό θέμα την παρουσίαση των νέων υποχρεωτικών προγραμμάτων της Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων), το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τις συναντήσεις διοργάνωσε η Τεχνική Επιτροπή Ενόργανης Ανάπτυξης & Αγώνων της Ε.Γ.Ο. και η συμμετοχή ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, με την παρουσία 70 και πλέον προπονητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Ενόργανης Ανάπτυξης & Αγώνων Δημήτρης Τσεγκέλης, ευχαριστώντας όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση των προγραμμάτων και δίνοντας συγχρόνως διευκρινίσεις σε θέματα που αφορούν τον εσωτερικό αγωνιστικό κανονισμό.

Στην αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Ενόργανης Υψηλών Επιδόσεων και Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αβραάμ Σαπρανίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες. Κατόπιν, τον λόγο πήραν για τα τεχνικά θέματα ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας και οι προπονητές-μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα προγράμματα.

Στιγμιότυπα από τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους προπονητές ενόργανης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: