Ανακοινώθηκαν οι Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας – Ευχαριστίες από την Ε.Γ.Ο.

Ανακοινώθηκαν οι Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας για την περίοδο 2021/22 από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation), σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Συνολικά προκηρύχθηκαν 55 υποτροφίες, των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές / αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά Oλυμπιακά αθλήματα.

Οι υπότροφοι αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής για την περιόδο 2021/22 είναι: Αργυρώ Αφράτη, Νίκος Ηλιόπουλος, Αντώνης Τανταλίδης (ενόργανη γυμναστική), Μαρία Δερβίση / Παναγιώτα Λύτρα (ρυθμική γυμναστική) και Μάριος Γράψας (τραμπολίνο).

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και προσωπικά τον Πρόεδρό της Σπύρο Καπράλο, καθώς και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την στήριξη των αθλημάτων της Γυμναστικής, με σταθερότητα και επί πολλά συναπτά έτη.