Στην Αλεξανδρούπολη οι αθλητές του Κ.Υ.Ε. Βόρειας Ελλάδας της ενόργανης ανδρών

Τα μέλη της Εθνικής ανδρών της ενόργανης γυμναστικής Στέφανο Τσολακίδη, Απόστολο Κανέλλο, Χρήστο Τσιγγελίδη, Γιώργο Κελεσίδη, Γρηγόρη Κοσμίδη, Άγγελο Μελικσετιάν, Σεραφείμ Εμινίδη και τους προπονητές τους Βασίλη Τσολακίδη και Γιάννη Ζαχαριάδη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Θεόδωρο Βουρδόλη.

Οι αθλητές και προπονητές του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων Βόρειας Ελλάδας βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ως φιλοξενούμενοι του τοπικού Δήμου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους επόμενους αγώνες.

Στη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο, συζήτησαν για τις διακρίσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αλλά και για τη συμμετοχή τους σε προσεχείς ευρωπαϊκούς και διεθνείς αγώνες.
Ο κ. Ζαμπούκης τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή για την υποστήριξη του αθλήματος, καθώς για πρώτη φορά εγκρίθηκε κονδύλιο για την αγορά οργάνων γυμναστικής Ολυμπιακών προδιαγραφών ενώ ήδη, μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του κτιρίου που θα στεγάσει το «Σπίτι της Γυμναστικής» σε δημοτική έκταση κοντά στο κολυμβητήριο και το νέο κλειστό γυμναστήριο.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής, Αβραάμ Σαπρανίδη, ο οποίος εξέφρασε εκ μέρους της Ομοσπονδίας τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας στην ακριτική πόλη.

Κατά την παραμονή της στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα θα μοιραστεί ώρες από την προπόνησή της μαζί με τα παιδιά των τοπικών αθλητικών συλλόγων που θα έχουν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, ενώ για σήμερα (Παρασκευή 04/03) προγραμματίστηκε επίσκεψή τους σε δημοτικά σχολεία της Αλεξανδρούπολης και των Φερών.