Μετάθεση Περιφερειακών Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Α’ Κατηγορίας

Σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. στην συνεδρίαση της 17ης Φεβρουαρίου 2022, μετατίθενται οι Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Α’ Κατηγορίας (Γυναικών), οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα τέλη Φεβρουαρίου. 

Η μετάθεση των αγώνων κρίθηκε υποχρεωτική, ώστε να προλάβουν να πραγματοποιηθούν προηγουμένως τα εθνικά σεμινάρια των κριτών Ρυθμικής Γυμναστικής για τον Κώδικα Βαθμολογίας 2022-2024, τα οποία δεν μπορούν να ξεκινήσουν πριν από τις αρχές Μαρτίου, όταν και θα έχουν πλέον ολοκληρωθεί τα αντίστοιχα σεμινάρια της FIG για τους διεθνείς κριτές. 

Κατά συνέπεια, οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των Περιφερειακών Αγώνων Α’ Κατηγορίας θα έχουν ως εξής: 

  • Περιφερειακός Αγώνας Α’-Δ’ Περιφερειών: Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στο Παλαιό Φάληρο, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
     
  • Περιφερειακός Αγώνας Β’ Περιφέρειας: Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης»
     
  • Περιφερειακός Αγώνας Γ’ Περιφέρειας: Πέμπτη 7 Απριλίου – Κυριακή 10 Απριλίου 2022, μαζί με τον αντίστοιχο Περιφερειακό Αγώνα όλων των Κατηγοριών