Συνεργασία της Ε.Γ.Ο. με τη Βουλγαρική Ομοσπονδία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής

Την συνεργασία και την υποστήριξη της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Ρυθμικής Γυμναστικής θα έχει η Ε.Γ.Ο., ενόψει της τέλεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής στο Φάληρο, από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου.

Σε συνάντηση που είχαν στην Σόφια ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής και η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Ιλιάνα Ράεβα συζήτησαν για διάφορα θέματα σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο, με δεδομένο ότι η γειτονική χώρα διαθέτει την εμπειρία της φιλοξενίας ενός αντίστοιχου αγώνα σε ετήσια βάση εδώ και περίπου μια δεκαετία, ενώ για την Ελλάδα θα είναι η πρώτη φορά.

Η κυρία Ράεβα δήλωσε έτοιμη να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην Ε.Γ.Ο. και προσφέρθηκε να παραχωρήσει δωρεάν για το διάστημα των αγώνων, εάν χρειαστεί, δύο ταπί με υπόβαθρα, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της FIG και θα χρησιμοποιηθούν έναν μήνα αργότερα στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ελληνική πλευρά θα αναλάβει μόνο το κόστος για τη μεταφορά του αγωνιστικού εξοπλισμού.

Εκ μέρους της Ε.Γ.Ο., ο κ. Πανταζής ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Ρυθμικής Γυμναστικής για την αποδοχή του παραπάνω αιτήματος και για την ειλικρινή διάθεση να μοιραστούν με την Ελλάδα την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον συγκεκριμένο τομέα.