«Γίνε κι εσύ εθελοντής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής και στο 7ο Aphrodite Cup»

Εκ μέρους των διοργανωτών, σας προωθούμε το κάλεσμα για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής και του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Aphrodite Cup:

Αγαπητοί φίλοι της γυμναστικής,

Όπως γνωρίζετε, δύο κορυφαίες διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do. Το 7ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup (11-13 Μαρτίου 2022) και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής (18-20 Μαρτίου 2022).

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε εθελοντικά στα σπουδαία αυτά αθλητικά γεγονότα, να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να νιώσετε τη χαρά της προσφοράς μέσω του εθελοντισμού.

Η δική σας εμπειρία, η γνώση και η αγάπη σας για το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής είναι πολύτιμα στοιχεία για την επιτυχία των σημαντικών αυτών διοργανώσεων, που με τη λάμψη τους θα στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα.

Ελάτε μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου, που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης! 

Ζήστε από κοντά τον παλμό των κορυφαίων διοργανώσεων της ρυθμικής γυμναστικής, συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντισμού, που θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://form.jotform.com/GOPFArmonia/2022-VOLS-aphrodite-tournament-fig-

Σας περιμένουμε όλους! Η δική σας συμμετοχή και προσφορά έχει μεγάλη αξία!

Email επικοινωνίας: volunteers@aphroditecup.com
Υπεύθυνες για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού: Χριστίνα Τσαγδή και Ελένη Φουφρή