Συνάντηση στελεχών της Ρυθμικής Γυμναστικής με τη Βούλα Πατουλίδου

Μία ξεχωριστή συνάντηση με την Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, είχαν η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τ.Ε. Ρυθμικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Ειρήνη Αϊνδιλή και η Τεχνική Σύμβουλος Ρυθμικής Γυμναστικής και υπεύθυνη Ατομικού, Υψηλών Επιδόσεων και Ανάπτυξης Νούλη Γιαννιτσοπούλου.

Η συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, είχε λάμψη Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 1992 υποδέχθηκε στο γραφείο της μία «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του ανσάμπλ και μία προπονήτρια της ρυθμικής που έχει κερδίσει την 7η Ολυμπιακή θέση στο ατομικό, επίσης στους Αγώνες του «Σίδνεϊ 2000».

Η κυρία Πατουλίδου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα της ελληνικής Ρυθμικής Γυμναστικής και ενημερώθηκε για την σημαντική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ενόψει του Ολυμπιακού κύκλου 2022-2024 και για τις συνθήκες προετοιμασίας των Ελληνίδων αθλητριών στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας πρόθυμη να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, μάλιστα, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης θα έχει ανάλογη ενημερωτική συνάντηση για τα θέματα της Ενόργανης Γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα, με τον Β’ Αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρο της Τ.Ε. Ενόργανης Αβραάμ Σαπρανίδη και με τον Ολυμπιονίκη και ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Τσολακίδη.