Εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής για το παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής

Σε θερμό κλίμα συνεργασίας και εποικοδομητικού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (09/12) η συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.  

Κεντρικό θέμα της συνάντησης, που φιλοξενήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη, αποτέλεσε η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do). 

Από πλευράς της Ε.Γ.Ο. στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Αϊνδιλή, όπως και ο σύμβουλος marketing Μάνος Μπόρσης, ενώ το παρών έδωσε και η Δήμητρα Νάνου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών.  

Οι επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. ανέλυσαν διεξοδικά τη σημασία και τη σπουδαιότητα των αγώνων παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως και τα οφέλη αναφορικά με τις αγωνιστικές πτυχές και τη δυνατότητα προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Επίσης ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την πορεία των  προετοιμασιών σε όλα τα επίπεδα, εξηγώντας επιμέρους παραμέτρους. 

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος, ακούγοντας ότι στη διοργάνωση θα αγωνιστούν κορυφαίες αθλήτριες από όλον τον κόσμο και δήλωσε σε όλους τους τόνους την βούλησή του να συνδράμει για την άρτια διοργάνωση των αγώνων. Ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μας ενδιαφέρει να βοηθάμε τον ελληνικό αθλητισμό και έχουμε τη διάθεση να στηρίξουμε τόσο σημαντικά δρώμενα. Έχουμε την πρόθεση να σταθούμε στο πλευρό σας και να συνεργαστούμε» .

Οι δύο πλευρές, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συνεργασίας, θα επανέλθουν με νέες συναντήσεις σχετικά με τις δυνατότητες σύμπραξης και συνεργειών αναφορικά με την κορυφαία διοργάνωση που ανέλαβε η χώρα μας.