Αυτοψία σε Tae Kwon Do και «Σοφία Μπεφόν» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής

Αυτοψία στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do), αλλά και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν», διενέργησε αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, όπως και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Παλαιού Φαλήρου την Παρασκευή (03/12). Η επίσκεψη αφορούσε την καταγραφή και έλεγχο των δύο εγκαταστάσεων του Παλαιού Φαλήρου, όπου σε περίπου τρεισήμισι μήνες (18-20/3/2022) θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής. 

Από πλευράς της Ε.Γ.Ο., τα Γυμναστήρια επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Αϊνδιλή και το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου. Στους χώρους βρέθηκαν επίσης, ο υπεύθυνος του Γυμναστηρίου «Σοφία Μπεφόν» Βαγγέλης Καβάσιλας, ο πολιτικός μηχανικός, στέλεχος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Νικήτας Χιωτίνης και το μέλος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Κωνσταντίνος Βραχλιώτης.  

Οι δύο πλευρές  έκαναν επιτόπια αυτοψία στους χώρους και μελέτησαν διεξοδικά τις αναδιαρθρώσεις, τροποποιήσεις  και προσθήκες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε τόσο το Ολυμπιακό Γυμναστήριο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, όσο και το «Σοφία Μπεφόν», που θα φιλοξενήσει τις προπονήσεις των αθλητριών, να πληρούν τις προδιαγραφές που η FIG απαιτεί για την άρτια τέλεση της σπουδαίας διοργάνωσης.  

Οι μεταρρυθμίσεις και εργασίες στους δύο χώρους πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις για την μελέτη προσθηκών οι οποίες θα  σημάνουν την διαμόρφωση μιας άριστης τελικής εικόνας για τους λαμπρούς αγώνες που θα φιλοξενήσει η χώρα μας.