Αποτελέσματα Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’-Δ’-Ε’ κατ. (Β’ περιφέρειας)

Με τον Περιφερειακό Αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1- Β’2- Γ’-Δ’-Ε’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) της Β’ Περιφέρειας, έπεσε στη Θεσσαλονίκη η αυλαία των επίσημων διοργανώσεων της Ε.Γ.Ο. για το έτος 2021. Ενός κύκλου αγώνων που σηματοδότησε την επιστροφή στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα υποχρεωτικής αποχής και έθεσε τις βάσεις ώστε το 2022 να μπει με καλύτερες αγωνιστικές προϋποθέσεις για όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και με την συμμετοχή 63 αθλητών και αθλητριών από 8 συλλόγους.

Παρότι, μάλιστα, πριν από την έναρξη υπήρξε ένα απρόοπτο πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό του γυμναστηρίου, το πρόβλημα επιλύθηκε άμεσα χάρη στην άμεση παρέμβαση των στελεχών των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης.
Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής της Ομοσπονδίας, Κώστας Πανταζής, καθώς και ο υπεύθυνος της Ε.Γ.Ο. για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης, Αβραάμ Σαπρανίδης, ευχαρίστησαν τη διοίκηση των Ε.Α.Κ.Θ. για την άμεση ανταπόκρισή της και ειδικότερα τον Πρόεδρο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και τη Γενική Γραμματέα Δήμητρα Γιαννιού, οι οποίοι τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση: