Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Γ.Ο. με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Μία ενημερωτική και εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχαν ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος και η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Αϊνδιλή, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για διάφορα θέματα της ελληνικής Γυμναστικής.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Ε.Γ.Ο. στο Υφυπουργείο Αθλητισμού έγινε έπειτα από σχετική πρόσκληση του κ. Αυγενάκη και με κύριο αντικείμενο το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής, το οποίο θα προσελκύσει στο Παλαιό Φάληρο τη διεθνή ελίτ του αθλήματος, από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022.

Σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, που έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε για την σπουδαιότητα του εγχειρήματος και για την πορεία των ετοιμασιών ενόψει της διοργάνωσης, καθώς επίσης για άλλα ζητήματα σχετικά με τα επιμέρους προβλήματα και τις προοπτικές των αθλημάτων της ελληνικής Γυμναστικής.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε ενδιαφέρον για το παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής και ανανέωσε το ραντεβού με τη Διοίκηση της Ε.Γ.Ο. για τον επόμενο μήνα, όταν πλέον θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πλήθος των συμμετοχών και για τα αριθμητικά μεγέθη της διοργάνωσης, η οποία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο γεγονός της ρυθμικής γυμναστικής στην Ελλάδα την τελευταία 15ετία.