Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για το παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας και διαλόγου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16/11) η συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο και τους συνεργάτες του. Αντικείμενο της σύσκεψης, που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δήμου, αποτέλεσε η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Από πλευράς της Ε.Γ.Ο. στη συνάντηση μετείχαν η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Αϊνδιλή, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πανταζής, το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου, όπως και ο σύμβουλος marketing Μάνος Μπόρσης και ο event director Χάρης Σπηλιάκος. Τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου πλαισίωναν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Λευκή Ρούσσου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Μιχάλης Κουμεντάκος και ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Βαγγέλης Ρίζος

Οι λαμπροί αγώνες, που θα στρέψουν τα παγκόσμια φώτα της Ρυθμικής Γυμναστικής στη χώρα μας, τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ο κ. Φωστηρόπουλος εμφανίστηκε διατεθειμένος να συνδράμει και να υποστηρίξει έμπρακτα στην υλοποίησή τους. Τόσο σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής, διάθεσης χώρων, προσωπικού, προβολής, αλλά και σε θέματα εκπόνησης σειράς δράσεων με επίκεντρο τον Δήμο, ανέφερε, σε όλους τους τόνους την πρόθεση του να συμπράξει για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.  

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας εκδήλωσαν την επιθυμία τους να σταθούν αρωγοί στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου θέτοντας με τις ενέργειές τους την περιοχή στο επίκεντρο του ελληνικού και διεθνούς χάρτη κατά την περίοδο των αγώνων.  

Η συνεργασία που εγκαινιάστηκε, πρόκειται να συνεχιστεί με νέες συναντήσεις, με μοναδικό γνώμονα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που θα διοργανώνει η χώρα μας να λάμψει, κάνοντας περήφανους τους Έλληνες, την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία αλλά και τον οικοδεσπότη, Δήμο Παλαιού Φαλήρου.