Φιναλίστ στο σύνθετο ατομικό ο Ηλιόπουλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα! Δείτε «ζωντανά» τον τελικό (video)

Παρών στον σημερινό τελικό του σύνθετου ατομικού ανδρών θα είναι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε ως επιλαχών στην 24άδα των φιναλίστ.

Ο 27χρονος Έλληνας πρωταθλητής ήταν 3ος αναπληρωματικός στη λίστα των υποψηφίων φιναλίστ, καθώς είχε καταταγεί 27ος στον προκριματικό, απέχοντας μόλις 0,231 βαθμούς από την απευθείας είσοδο στις προνομιούχες θέσεις.

Τελικά, όμως, τρεις προπορευόμενοι αθλητές απέσυραν την συμμετοχή τους (ο Κύπριος Ηλίας Γεωργίου, ο Καζάκος Μιλάντ Καρίμι και ο Κολομβιανός Γιοσιμάρ Κάλβο) και έτσι ο Ηλιόπουλος θα μπορέσει να πάρει μέρος στον σημερινό τελικό του αγωνίσματος.

Θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Νίκου Ηλιόπουλου, στην έβδομη συνεχόμενη παρουσία του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό, κερδίζοντας την ανταμοιβή που δικαιούται για όλη την προσπάθειά του!

Ο τελικός του σύνθετου ατομικού ανδρών διεξάγεται σήμερα (Παρασκευή 22/10, 12:00-15:00 ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το κανάλι της FIG στο YouTube:

Η αναθεωρημένη σειρά εκτέλεσης (start list) των φιναλίστ στο σύνθετο ατομικό ανδρών, που συμπεριλαμβάνει τον Νίκο Ηλιόπουλο: