Πέρασε στην ιστορία το 7ο “Golden Age Gym Festival” (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, γράφτηκε στο Ρέθυμνο ο επίλογος του 7ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Golden Age Gym Festival”.

Στη διοργάνωση, που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και διήρκεσε από τις 3 έως τις 8 Οκτωβρίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλούμενοι ηλικίας άνω των 50 ετών, εκπροσωπώντας 16 χώρες και στέλνοντας ένα μήνυμα με ξεχωριστή σημασία.

Η τελευταία παρουσίαση των προγραμμάτων των ομάδων και η Τελετή Λήξης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (08/10) στην Πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο, από όπου την σκυτάλη παρέλαβε η Μαδέιρα της Πορτογαλίας, ως «οικοδέσποινα» του επόμενου αντίστοιχου ραντεβού, τον Οκτώβριο του 2022.

Την Τελετή Λήξης τίμησε με την παρουσία του, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των διοργανωτών, των εθελοντών και για την όμορφη παρουσία όλων των αποστολών, όπως έκανε και ο Αντιπρόεδρος της European Gymnastics Ρούντι Χέντιγκερ.

Το 7ο “Golden Age Gym Festival” διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία κατόπιν ανάθεσης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (European Gymnastics) και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνης, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στιγμιότυπα από την Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ: