Εύσημα στην Ε.Γ.Ο. και στην Οργανωτική Επιτροπή του “Golden Age Gym Festival” από τη European Gymnastics και την Περιφέρεια Κρήτης

Τα εύσημα για την άριστη διοργάνωση του 7ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Golden Age Gym Festival” έλαβαν η Ε.Γ.Ο. και η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, τόσο από τη European Gymnastics όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Παρόντες, εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή και τους συνεργάτες της, ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής, η Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Νίκος Προβιάς, ο Αντιπρόεδρος της European Gymnastics Ρούντι Χέντιγκερ, σύσσωμη η Τεχνική Επιτροπή Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics με επικεφαλής την Πρόεδρο Χλιφ Θόργκεϊρσντότιρ, καθώς και οι αρχηγοί των αποστολών από τις 16 χώρες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Στο καλωσόρισμά της, η Αντιπεριφειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της, τονίζοντας μεταξύ άλλων την ευχή να υπάρξουν μελλοντικά στην πόλη και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις Γυμναστικής, ενώ ο Αντιπρόεδρος της European Gymnastics Ρούντι Χέντιγκερ υπογράμμισε ότι όλοι οι τομείς της διοργάνωσης λειτούργησαν άριστα και το ωρολόγιο πρόγραμμα τηρήθηκε πιστά. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Ε.Γ.Ο. και την Ο.Ε., προσθέτοντας πως είναι λυπηρό το γεγονός ότι λόγω της νόσου Covid-19 δεν υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή και δεν μπόρεσαν να ζήσουν ακόμα περισσότεροι αθλούμενοι αυτή την όμορφη εμπειρία.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής ευχαρίστησε τη European Gymnastics, την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ρεθύμνης για την εμπιστοσύνη τους, εκφράζοντας επίσης ευχαριστίες προς την Ο.Ε. και τον κ. Προβιά για την οργάνωση της εκδήλωσης, τους εθελοντές του Φεστιβάλ, καθώς και το προσωπικό της Ε.Γ.Ο. που εργάστηκε για την επιτυχημένη τέλεσή του.
Καταλήγοντας εξέφρασε την προσδοκία ότι στο μέλλον η Ελλάδα θα έχει να παρουσιάσει περισσότερους συμμετέχοντες σ’ αυτή την ηλικιακή ομάδα και θα επιδιώξει τη φιλοξενία και άλλων παρόμοιων αθλητικών εκδηλώσεων με ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Νίκος Προβιάς απεύθυνε τις δικές του ευχαριστίες προς τη European Gymnastics, προς το προσωπικό της διοργάνωσης, τον Δήμο Ρεθύμνης, την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά προς την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, η οποία από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε θετικά και στήριξε την προσπάθεια ανάληψης και τέλεσης του Φεστιβάλ.

Η κυρία Λιονή απένειμε τιμητική πλακέτα στην Ε.Γ.Ο. και αναμνηστικά δώρα στους αρχηγούς αποστολών, ενώ και η Ομοσπονδία πρόσφερε από την πλευρά της αναμνηστικά στον κ. Χέντιγκερ και στα στελέχη της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics.

Το «παρών» στο 7ο “Golden Age Gym Festival” έδωσε και ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο οποίος παρέστη στις παρουσιάσεις προγραμμάτων το απόγευμα της Πέμπτης (07/10) στην Πλατεία Μικρασιατών και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την Κρήτη και τον κρητικό λαό για τη μοναδική φιλοξενία που πρόσφερε σε όλες τις αποστολές.

Το 7ου Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Golden Age Gym Festival” ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 08/10, 18:30), με την Τελετή Λήξης.

Στιγμιότυπα από την παρουσία του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου στο Ρέθυμνο και από την εκδήλωση στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου προς τιμήν των διοργανωτών και των αρχηγών αποστολών: