Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Γ.Ο. με τους Πορτογάλους διοργανωτές του “Golden Age Gym Festival 2022”

Συνάντηση με τους διοργανωτές του επόμενου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Golden Age Gym Festival”, το οποίο θα φιλοξενηθεί τον Οκτώβριο του 2022 στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, είχε αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο. στο Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το 7ο “Golden Age Gym Festival” από τις 3 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής και η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη αντάλλαξαν απόψεις με τους Πορτογάλους «οικοδεσπότες» της αντίστοιχης διοργάνωσης του 2022, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης που εκείνοι πραγματοποίησαν στην σκηνή της Πλατείας Μικρασιατών.

Παράλληλα, στην συνάντηση γνωριμίας παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της European Gymnastics Ρούντι Χέντιγκερ, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics Χλιφ Θόργκεϊρσντότιρ καθώς και τα μέλη της Τ.Ε., μεταξύ των οποίων και η Ελληνίδα Μαρία Παπαδοπούλου, με στόχο την προετοιμασία του επόμενου Φεστιβάλ με βάση την εμπειρία και την επιτυχημένη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ρέθυμνο.