Προκήρυξη Περιφερειακού Αγώνα Ρυθμικής Συλλόγων & Ατομικού Γ’ κατ. (Α’ περιφέρειας)

Από την Ε.Γ.Ο. προκηρύσσεται ο Περιφερειακός Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων), Α’ Περιφέρειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ε.Γ.Ο.. Εάν την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα υπάρξουν νέα δεδομένα αναφορικά με τα μέτρα περιορισμού διασποράς της νόσου COVID-19, τότε θα γίνουν οι απαιτούμενες προσαρμογές για τη διεξαγωγή του.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (διεύθυνση: Εθν. Μακαρίου και Η. Κωνσταντοπούλου), στις 15-17 Οκτωβρίου 2021.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Εν όψει των Περιφερειακών Αγώνων Γ’ και Δ’ Κατηγοριών (Κορασίδων, Παγκορασίδων) διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

– Οι αγώνες θα αφορούν στην ομαδική κατάταξη (Σύνθετο Ομαδικό), την ατομική κατάταξη (Σύνθετο Ατομικό) και τους Tελικούς Oργάνων των αθλητριών.

Συγκεκριμένα:

Για την ομαδική κατάταξη (Σύνθετο Ομαδικό) θα υπολογίζονται:

  • Δ΄ κατηγορία (Παγκορασίδες)

Οι 3 υψηλότερες βαθμολογίες από τα προγράμματα: χωρίς όργανο, σχοινί, στεφάνι, μπάλα (3 χωρίς όργανο – 3 σχοινιά – 3 στεφάνια – 3 μπάλες και ανεξαρτήτως του επιπέδου-level που αγωνίζονται οι αθλήτριες).

  • Γ΄ κατηγορία (Κορασίδες)

Οι 4 υψηλότερες βαθμολογίες από τα προγράμματα: σχοινί, στεφάνι, μπάλα, κορίνες (4 σχοινιά – 4 στεφάνια – 4 μπάλες – 4 κορίνες και ανεξαρτήτως του επιπέδου -level που αγωνίζονται οι αθλήτριες).

Για την ατομική κατάταξη (Σύνθετο Ατομικό) θα υπολογίζονται:

Οι αθλήτριες Α level κατηγοριών Γ και Δ2 (Παγκορασίδες 2ης χρονιάς) θα πρέπει υποχρεωτικά να αγωνίζονται σε 4 όργανα. Ωστόσο, για την ατομική κατάταξη (Σύνθετο Ατομικό) θα υπολογίζονται οι 3 υψηλότερες από τις 4 βαθμολογίες της αθλήτριας.

Η κατάταξη και οι απονομές των αθλητριών θα γίνονται ανά χρονολογία γέννησης και ανά επίπεδο (level).

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη των αγώνων