Παρουσίαση των αθλημάτων της γυμναστικής στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Σημαντική εκπροσώπηση είχε η ελληνική γυμναστική στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», στον χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», όπου συνολικά 140 αθλητές από έξι σωματεία που έκαναν παρουσίαση των αθλημάτων τους (Γυμναστική για Όλους, Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική), ανταποκρινόμενοι στην επίσημη πρόσκληση που είχαν απευθύνει οι διοργανωτές προς την Ε.Γ.Ο..

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., Δημήτρης Κουτσούμπας, βράβευσε την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, στο οποίο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκπροσώπησαν ο έφορος υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης και το μέλος Ελένη Τζαβάρα.

Οι διοργανωτές βράβευσαν επίσης με τιμητικές πλακέτες τα έξι σωματεία που έκαναν παρουσίαση προγραμμάτων γυμναστικής (Φ.Ο.Μ. Κότινος, Ο.Α. Λαυρίου, Μέγας Αλέξανδρος, Νηρέας Νέας Περάμου, Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων – Wolves Team, Πρωτοπορεία) και απένειμαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Συνολικά παρουσιάστηκαν εννιά προγράμματα – επιδείξεις αθλημάτων της γυμναστικής, που κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: