Σε πλήρη δράση οι ελληνικές ομάδες της ακροβατικής στο Πέζαρο

Έντονο ελληνικό χρώμα είχε η δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ακροβατικής γυμναστικής ηλικιών του Πέζαρο, αφού περιλάμβανε την συμμετοχή και των 12 νεαρών αθλητών μας στους προκριματικούς της κατηγορίας 11-17 ετών.

Τα μικτά ζευγάρια ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με το δυναμικό πρόγραμμα, έπειτα από το οποίο οι Αναστασία Πασιοπούλου / Χάρης Σαλασίδης κατέλαβαν την 20ή θέση στην τελική κατάταξη με βαθμολογικό άθροισμα 49,900 β., ενώ οι Διώνη Κατικαρίδου / Θανάσης Τσολακίδης κατετάγησαν 21οι με 48,300 β. στο σύνολο.

Παράλληλα, στο πρώτο σκέλος των δικών τους προκριματικών αγωνίστηκαν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες:
Στα ζευγάρια γυναικών οι Εβελίνα Μπαρκονίκου / Ανδριανή Πολυδωροπούλου αγωνίστηκαν στο δυναμικό πρόγραμμα και πήραν 23,700 β. (18ες στην προσωρινή κατάταξη), ενώ στις τριάδες γυναικών τις δυνάμεις τους δοκίμασαν στο πρόγραμμα ισορροπίας οι Μαρία-Ειρήνη Χατζηπαραδείση / Χριστίνα-Μαρία Χριστοπούλου-Μουρελάτου / Έλενα Τάνγκου (23ες μέχρι στιγμής με 25,250 β.) και οι Δήμητρα Περπερά / Ευθαλία Δαλλοπούλου / Ναταλία Παπαδοπούλου (26ες προς το παρόν με 24,750 β.).

Το δεύτερο μέρος των προκριματικών στις συγκεκριμένες κατηγορίες θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/09), όπως και οι αντίστοιχοι τελικοί.