Ξεκίνημα για τα μικτά ζευγάρια στο ευρωπαϊκό ηλικιών της ακροβατικής

Με το πρώτο σκέλος του προκριματικού των μικτών ζευγαριών άνοιξε η ελληνική συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής ηλικιών, στο Πέζαρο, όπου παίρνουν μέρος συνολικά 12 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία 11-17 ετών.

Η πρεμιέρα περιλάμβανε για τα μικτά ζευγάρια το πρόγραμμα ισορροπίας, στο οποίο οι Αναστασία Πασιοπούλου / Χάρης Σαλασίδης συγκέντρωσαν 25,800 β. και είναι 15οι στην προσωρινή κατάταξη, ενώ οι Διώνη Κατικαρίδου / Θανάσης Τσολακίδης βαθμολογήθηκαν με 25,300 β. και είναι 18οι μέχρι στιγμής.

Η οριστική κατάταξη και οι φιναλίστ του αγωνίσματος θα αναδειχθούν το απόγευμα της Παρασκευής (24/09), μετά τη διεξαγωγή του δυναμικού προγράμματος.

Παράλληλα, στη «Βιτριφρίγκο Αρένα» του Πέζαρο θα αρχίσουν αύριο, Παρασκευή, τη δική τους προσπάθεια οι Εβελίνα Μπαρκονίκου / Ανδριανή Πολυδωροπούλου στο δυναμικό πρόγραμμα του ζευγαριού γυναικών, καθώς και οι δύο ελληνικές τριάδες γυναικών, αποτελούμενες από τις Μαρία-Ειρήνη Χατζηπαραδείση / Χριστίνα-Μαρία Χριστοπούλου-Μουρελάτου / Έλενα Τάνγκου και τις Δήμητρα Περπερά / Ευθαλία Δαλλοπούλου / Ναταλία Παπαδοπούλου, στο πρόγραμμα ισορροπίας.