Έλαμψαν οι νεάνιδες της αεροβικής, με την τριπλή παρουσία τους στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Με την ιστορική επιτυχία της τριπλής συμμετοχής στους τελικούς της κατηγορίας νεανίδων ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής στο Πέζαρο.

Οι νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες έλαμψαν και πάλι στην ιταλική πόλη, όπου το μόνο που τους έλειψε ήταν ένα μετάλλιο που θα επιβράβευε πλήρως την σπουδαία προσπάθειά τους.

Τη μεγαλύτερη διάκριση κατέκτησε η Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, που κατετάγη 5η στον τελικό του ατομικού νεανίδων με 20,150 βαθμούς, ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι ψηλότερα σε σχέση με τον προκριματικό του αγωνίσματος και απέχοντας 0,200 β. από την τριάδα του βάθρου.

Παράλληλα, η ελληνική πεντάδα των νεανίδων (Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα / Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου) πήρε την 6η θέση με 19,200 βαθμούς, βελτιώνοντας επίσης την κατάταξή της συγκριτικά με τον προκριματικό.

Την 6η θέση κατέκτησε και το τρίο νεανίδων, αποτελούμενο από τις Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα, με 18,800 βαθμούς.

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους σε όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο στο Πέζαρο, καθώς επίσης και στους προπονητές τους, για τις σημαντικές διακρίσεις τους στη διοργάνωση.