«Χάλκινος» ο Μίμης Θεοδωρίδης στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ της Σόφιας!

Θριαμβευτικό ήταν το φινάλε για τον Μίμη Θεοδωρίδη στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ της Σόφιας, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος freestyle!

Ο 21χρονος πρωταθλητής κατάφερε να εντυπωσιάσει και στον τελικό του αγωνίσματος, στον οποίο συγκέντρωσε 22,0 βαθμούς και κέρδισε την 3η θέση, όπως ακριβώς και στον προκριματικό, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών πίσω από τον Σουηδό Έλις Τόρχαλ (24,5 β.) και τον Ρώσο Εβγκένι Αρογιάν (23,5 β.).

Ο Θεοδωρίδης είχε τη διαρκή εμψύχωση και υποστήριξη του καταξιωμένου Δημήτρη Κυρσανίδη, στην πρώτη του συμμετοχή σ’ ένα παγκόσμιο κύπελλο της FIG, όπου αμφότεροι έδειξαν με την προσπάθεια και με το ομαδικό τους πνεύμα ότι το ελληνικό παρκούρ έχει σπουδαίο παρόν και μέλλον.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές δεν πήραν μέρος τελικά στο αγώνισμα ταχύτητας, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία τους στην Σόφια με την επιτυχημένη συμμετοχή στο freestyle.

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια τόσο στον Μίμη Θεοδωρίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου όσο και στον Δημήτρη Κυρσανίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε για τις διακρίσεις τους, που συμβάλλουν σημαντικά στη διαφήμιση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

theodoridis-watanabe

Ο Μίμης Θεοδωρίδης δέχθηκε στην Σόφια τα συγχαρητήρια του Προέδρου της FIG, Μορινάρι Γουατανάμπε, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο freestyle.

theodoridis-sofia2021-1 theodoridis-sofia2021-2