Εντυπωσιακή πρόκριση Θεοδωρίδη στο freestyle και επιτυχημένη επανεμφάνιση Κυρσανίδη, στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ

Με τον Μίμη Θεοδωρίδη να κλέβει τις εντυπώσεις, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος freestyle, αλλά και με τον Δημήτρη Κυρσανίδη να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στους αγώνες, ξεκίνησε το παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ της Σόφιας.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στον θεσμό Μίμης Θεοδωρίδης έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στη Βουλγαρία και κατέκτησε την 3η θέση στον προκριματικό του freestyle με 22,0 β., πίσω από τον Σουηδό Έλις Τόρχαλ (24,5 β.) και τον ισόβαθμό του Ρώσο Εβγκένι Αρογιάν (22,0 β.), σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (11/09).

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κυρσανίδης, αν και η προσπάθειά του δεν έτυχε ανάλογης βαθμολόγησης από τους κριτές και έτσι περιορίστηκε στην πλασματική 17η θέση με 17,5 β.. Το μεγάλο κέρδος για τον 26χρονο πρωταθλητή, πάντως, ήταν η επάνοδος στις επίσημες διοργανώσεις, έπειτα από διετή αναμονή και χωρίς να έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες.

Αύριο, Σάββατο (11/09) θα διεξαχθεί ο τελικός του freestyle με την συμμετοχή του Θεοδωρίδη, καθώς και ο προκριματικός του αγωνίσματος ταχύτητας, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (12/09).

Στιγμιότυπα από την παρουσία των δύο Ελλήνων πρωταθλητών του παρκούρ στην Σόφια, όπου συνοδεύονται από την Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ της Ε.Γ.Ο., Ειρήνη Μανδραβέλη:
parkour-sofia2021-1
parkour-sofia2021-2
parkour-sofia2021-4
parkour-sofia2021-5
parkour-sofia2021-6