Τεστ αξιολόγησης Ρυθμικής Νεανίδων (γεν. 2007) Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών

Σας γνωρίζουμε ότι, με εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και έγκριση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. στην 20ή συνεδρίαση της 19ης Αυγούστου 2021, πρόκειται να διεξαχθεί τεστ με σκοπό την καταγραφή και αξιολόγηση της φυσικής, τεχνικής και αγωνιστικής ικανότητας και κατάστασης αθλητριών κατηγορίας Νεανίδων, με έτος γέννησης 2007, σωματείων-μελών της Ε.Γ.Ο. που ανήκουν στις Α’-Γ’-Δ’ Περιφέρειες.

Για τις αθλήτριες με έτος γέννησης 2007, σωματείων-μελών της Ε.Γ.Ο. που ανήκουν στη Β’ Περιφέρεια, θα διεξαχθεί αντίστοιχο τεστ αξιολόγησης στις αρχές Οκτωβρίου.

Το τεστ θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Κ.Υ.Ε. Ρυθμικής Γυμναστικής του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά ως εξής:
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα έναρξης 10:00
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα έναρξης 10:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλήτριες σωματείων-μελών της Ε.Γ.Ο., οι οποίες:
α. Είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας (κάρτας Α σε ισχύ)
β. Έχουν ελληνική υπηκοότητα

Οι αθλήτριες θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν από κλιμάκιο της Ομοσπονδίας στο Κ.Υ.Ε. Αγίου Κοσμά. Στόχος του τεστ είναι ο χαρακτηρισμός των αθλητριών σε επίλεκτες ενόψει των αγωνιστικών στόχων της Ε.Γ.Ο..
Οι αθλήτριες κατά την είσοδο τους στο προπονητήριο, θα επιδεικνύουν τη εν ισχύι κάρτα υγείας για το έτος 2021 καθώς και rapid test.
Επίσης θα πρέπει να φέρουν και τα όργανα: στεφάνι, μπάλα, κορύνες, κορδέλα. Το τεστ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής επιβαρύνουν τους συλλόγους.

Σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε εγγράφως, με email στο [email protected], την/τις αθλήτρια/ες που θα συμμετέχουν στο παραπάνω τεστ, έως τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Μετά τη 13η Σεπτεμβρίου 2021, ημερομηνία λήξης δηλώσεων συμμετοχής του τεστ, θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα στα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο.