Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην παρουσίαση αθλημάτων Γυμναστικής στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Κατόπιν πρόσκλησης της οργανωτικής ομάδας του φεστιβάλ της ΚΝΕ για την παρουσίαση και διάδοση των αθλημάτων της Γυμναστικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα παρουσιάσει τα αθλήματά της στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στις 23-24-25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στον χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 20:00-21:00. Στον υπαίθριο χώρο παρουσίασης θα στηθεί πλατφόρμα με τάπητα διαστάσεων 10Χ14 μ.. Μπορούν να παρουσιαστούν προγράμματα Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής και Γυμναστικής για Όλους με ασκήσεις εδάφους.

Τα σωματεία Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής και Γυμναστικής για Όλους που επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας email στην Ε.Γ.Ο., στο [email protected], το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα, οι αθλούμενοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τους 12 ανά πρόγραμμα, λόγω των διαστάσεων του ταπί (10Χ14 μ.) και για την αποφυγή συνωστισμού.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την προστασία από τη νόσο Covid-19.