Άλλες τρεις προκρίσεις για τις νεάνιδες της αεροβικής

Άλλα τρία εισιτήρια για τους τελικούς κέρδισαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι στο διεθνές Όπεν αεροβικής γυμναστικής του Πλόβντιβ, ανεβάζοντας σε τέσσερις τις συνολικές προκρίσεις τους στη διοργάνωση.

aeroviki-plovdiv2021-02_pappa

Η πρωταθλήτρια της κατηγορίας γυναικών, Σοφία Παππά

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Σοφία Παππά, κατετάγη 13η με 19,350 β. στο ατομικό γυναικών και δεν μπήκε στην προνομιούχο οκτάδα παρά την καλή εμφάνισή της, ωστόσο οι νεάνιδες πέτυχαν το απόλυτο στα αγωνίσματα του Σαββάτου (28/08):
Στο τρίο νεανίδων οι Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα προκρίθηκαν ως 1ες με 19,800 β. και οι Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου / Αθηνά Ανδαλή ως 5ες με 18,550 β., ενώ στην πεντάδα νεανίδων οι Διαμαντή / Αυγητίδου / Θεοδωρακέα / Καλυβέζα / Μπάρλου σφράγισαν το εισιτήριο κατακτώντας την 1η θέση με 19,550 β..

Σήμερα, Κυριακή (29/08), θα διεξαχθούν οι τελικοί σε όλα τα αγωνίσματα, όπου από ελληνικής πλευράς θα υπάρχει παρουσία στο ατομικό νεανίδων με τη Διαμαντή, στο τρίο νεανίδων με δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς και στην πεντάδα νεανίδων.

Για τις Ελληνίδες αθλήτριες, το διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας αποτελεί τον πρώτο αγώνα εκτός των συνόρων έπειτα από περίπου δύο χρόνια, αλλά και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στο Πέζαρο της Ιταλίας (17-19 Σεπτεμβρίου).