Ανεβάζουν ρυθμούς οι Ελληνίδες αθλήτριες της αεροβικής γυμναστικής

Επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησαν στο 2ο τεστ αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18/08) στον Χολαργό, οι αθλήτριες της αεροβικής γυμναστικής που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων,από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Η Σοφία Παππά του Γ.Α.Σ. Χολαργού, που αγωνίζεται στην κατηγορία γυναικών, καθώς και οι νεάνιδες Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή (Ο.Γ.ΗΡ.Α.), Αιμιλία Αυγητίδου (Γ.Α.Σ. Χολαργού), Δέσποινα Καλύβεζα (Ευρυθμία Δραπετσώνας), Μαγδαληνή Μπάρλου (Α.Κ.Ο.Λ.), Αναστασία Θεοδωρακέα (Γ.Α.Σ. Χολαργού) και Αθηνά Ανδαλή (Ευρυθμία Δραπετσώνας), οι οποίες έχουν επιλεγεί από τις αρχές Ιουνίου και έκτοτε προπονούνται μαζί με τους προπονητές τους Δημήτρη Πολύζο, Λευκή Φερεντίνου και Αθηνά Γουρνά, έδειξαν μεγάλη βελτίωση στα προγράμματά τους και αφήσαν ελπίδες για καλά αποτελέσματα στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρότι το διάστημα της προετοιμασίας τους ήταν πολύ μικρό λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., Κωνσταντίνα Δήμα, απηύθυνε καλωσόρισμα στις αθλήτριες, τους προπονητές και τους κριτές και τους ευχαρίστησε όλους για την εθελοντική εργασία τους σε όλη την πορεία αυτής της ομάδας.
Την αξιολόγηση πραγματοποίησαν, εκτός από τους διεθνείς κριτές Δημήτρη Πολύζο και Λευκή Φερεντίνου, και οι εθνικοί κριτές Λουκία Τσάπρα και Μαρία Καζάκη, οι οποίες δέχθηκαν θερμές ευχαριστίες, όπως και η προπονήτρια Πέγκυ Κιούση για την πολύτιμη βοήθεια σε όλο αυτό το διάστημα που έχει συσταθεί η ομάδα.
Οι αθλήτριες, προπονητές και κριτές προσήλθαν στον χώρο τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Στο τέλος της διαδικασίας έγινε ενημέρωση των αθλητριών και προπονητών για τις επιδόσεις τους από τους κριτές και τέθηκαν οι στόχοι τόσο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όσο και για τον διεθνή αγώνα προετοιμασίας που θα προηγηθεί στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, στις 28-29 Αυγούστου.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για τη βουλγαρική πόλη την προσεχή Πέμπτη (26/08), έχοντας στην σύνθεσή της τις επτά αθλήτριες που έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν και στο Πέζαρο (ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σοφία Παππά, ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, Αιμιλία Αυγητίδου, ΤΡΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα, Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου / Αθηνά Ανδαλή, ΠΕΝΤΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα/ Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου, αναπληρωματική: Αθηνά Ανδαλή).

aeroviki-test-aug2021-1

aeroviki-test-aug2021-2

aeroviki-test-aug2021-3

aeroviki-test-aug2021-4