Επιστροφή στη δράση για τους αθλητές της ακροβατικής γυμναστικής

Η πολυπόθητη επιστροφή στην αγωνιστική δράση γίνεται πραγματικότητα για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακροβατικής γυμναστικής, που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’-B’1-Β’2-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων) το Σάββατο (31/07) στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας θα είναι οι νεαροί εκπρόσωποι επτά σωματείων, οι οποίοι μπόρεσαν να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα σε διάστημα μόλις δυόμισι μηνών και μέσα από την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα κρατήσουν αναμμένη τη φλόγα του αθλήματος και θα στείλουν ελπιδοφόρο μήνυμα, έπειτα από τη μακρά περίοδο αναγκαστικής αποχής που προκάλεσε η πανδημία.

Παράλληλα, για έξι από τα συνολικά 13 ζευγάρια και ομάδες που θα αγωνιστούν, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια για τον καταρτισμό της αποστολής που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Ηλικιών (11-17 ετών) του ερχόμενου Σεπτεμβρίου στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και με αυστηρή εφαρμογή του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου Covid-19.
Οι αγώνες θα καλυφθούν σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση (live stream) μέσα από τον δικτυακό τόπο της Ε.Γ.Ο. ego-gymnastics.gr, το Σάββατο (31/07) από τις 11:00 έως τις 16:25.