Υποδειγματική η φιλοξενία της ισραηλινής ομάδας ενόργανης στη Θεσσαλονίκη (photos)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα η Εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής νεανίδων του Ισραήλ, η οποία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα και έκανε τις προπονήσεις της στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» της Μίκρας.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία φρόντισε ώστε η 15μελής ισραηλινή αποστολή να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από τη φιλοξενία, που εκτός των άλλων περιλάμβανε αποκλειστική περιήγηση στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ.
Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ανταποκρίθηκε μετά χαράς στο σχετικό αίτημα της Ε.Γ.Ο. και μάλιστα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Σκόδρας και ο Υπεύθυνος Γραφείου Ειδικών Συγκοινωνιακών Υπηρεσιών Γιώργος Μπακιρτζής υποδέχθηκαν τους Ισραηλινούς επισκέπτες στο λεωφορείο και τους πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα.

Ανάλογη χειρονομία επεφύλαξε στην εθνική Ισραήλ και η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία επίσης απέστειλε αναμνηστικά, ενώ τους επισκέπτες τίμησε με αντίστοιχο τρόπο και η ίδια η Ε.Γ.Ο., διά χειρός του Β’ Αντιπροέδρου και Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης, Αβραάμ Σαπρανίδη.

Η ισραηλινή αποστολή ευχαρίστησε θερμά, για άλλη μια φορά, την Ομοσπονδία και όλους τους φορείς που την υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ανέδειξαν τη μοναδικότητα της ελληνικής φιλοξενίας , ανοίγοντας την πόρτα για την υλοποίηση πολλών περισσότερων παρόμοιων δράσεων στο μέλλον.

Στιγμιότυπα από την απονομή αναμνηστικών δώρων στην ισραηλινή αποστολή, εκ μέρους της Ε.Γ.Ο., του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του ΟΑΣΘ:

israel-mikra-souvenir-1israel-mikra-souvenir-2israel-mikra-souvenir-3israel-mikra-souvenir-4israel-mikra-souvenir-5