Ισχυρή εκπροσώπηση της Ε.Γ.Ο. στην συνάντηση των ευρωπαϊκών χωρών ενόψει των εκλογών της FIG

Ενεργή συμμετοχή με δύο εκπροσώπους, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πανταζή και την Α’ Αντιπρόεδρο Ειρήνη Αϊνδιλή, είχε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στην επίσημη συνάντηση που διοργάνωσε η European Gymnastics ενόψει των επερχόμενων εκλογών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (05/07) στη Ζυρίχη, προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν οι εθνικές ομοσπονδίες από όλες τις χώρες-μέλη της European Gymnastics, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την καλύτερη ανάδειξη κάθε υποψηφιότητας.

Παρόντες εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. ήταν οι κ.κ. Αϊνδιλή και Πανταζής, που είχαν μία σειρά από σημαντικές επαφές και προετοίμασαν το έδαφος ώστε το ξεκίνημα του νέου Ολυμπιακού κύκλου 2021-2024 να βρει την ελληνική Γυμναστική πιο ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα.

Οι αρχαιρεσίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του 83ου Συνεδρίου της, στις 6 Νοεμβρίου 2021 στην Αττάλεια της Τουρκίας. Υποψήφιες από ελληνικής πλευράς θα είναι η Ελένη Μιχοπούλου, η οποία θα διεκδικήσει μία θέση Αντιπροέδρου ή εναλλακτικά μία θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή, καθώς και η Αθανασούλα Λαμπροπούλου-Συροπούλου, η οποία θα είναι εκ νέου υποψήφια για το Συμβούλιο της FIG, του οποίου αποτελεί μέλος από το 2016.

pantazis_aindili_2