Συνάντηση του Προέδρου και αντιπροσωπείας της Ε.Γ.Ο. με τη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης είχε αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Σταθόπουλο, την Α’ Αντιπρόεδρο Ειρήνη Αϊνδιλή, τον Β’ Αντιπρόεδρο Αβραάμ Σαπρανίδη και τη Γ’ Αντιπρόεδρο Ειρήνη Μανδραβέλη, καθώς και τον εκπρόσωπο της Ε.Γ.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Θανάση Βασιλειάδη, με κύριο θέμα την αποκατάσταση της λειτουργίας του συστήματος ψύξης στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο. ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί άμεσα, πράγμα που θα επιτρέψει την ομαλή συνέχιση των προπονήσεων και την απρόσκοπτη διεξαγωγή των διοργανώσεων που έχουν προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν τον Ιούλιο στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης».

Στην συνέχεια, ο κ. Σταθόπουλος και οι τρεις Αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βότση και είχαν συνάντηση με προπονήτριες ρυθμικής γυμναστικής, τις οποίες η κυρία Αϊνδιλή ενημέρωσε με την ιδιότητα της Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής της Ε.Γ.Ο. αναφορικά με τους εθνικούς αγώνες που θα διεξαχθούν εντός των επόμενων εβδομάδων.
Επιπλέον, έγινε ανταλλαγή απόψεων ώστε οι προπονήσεις στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας να συνεχιστούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με δεδομένη την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τη νόσο Covid-19.

aindili-ego-thesniki-jun2021-2