Στην Πορτογαλία οι Έλληνες πρωταθλητές του τραμπολίνο

Η στιγμή της αγωνιστικής επανόδου, έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο αναμονής, έφτασε για τους Έλληνες πρωταθλητές του τραμπολίνο, που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο της Ανάντια στην Πορτογαλία, το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου.

Θα πρόκειται για το πρώτο τεστ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων, με το βλέμμα στραμμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που θα ακολουθήσει στα τέλη Νοεμβρίου στο Μπακού.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 23/06), αποτελούμενη από τέσσερις αθλητές (Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Νίκος Σαββίδης) και δύο αθλήτριες (Λίλα Κασάπογλου, Αναστασία Παπαδημητρίου), τους οποίους συνοδεύουν οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Γιάννης Πεξαράς, Ράνια Ρούτση, καθώς και ο Βαγγέλης Κολοζάκης, που θα έχει στους αγώνες χρέη διεθνή κριτή.

Όλοι οι Έλληνες εκπρόσωποι θα αγωνιστούν στο ατομικό τραμπολίνο, ενώ οι Μάριος Γράψας / Νίκος Σαββίδης θα δοκιμάσουν επίσης τις δυνάμεις τους ως δίδυμο στο συγχρονισμένο τραμπολίνο ανδρών.

Στο παγκόσμιο κύπελλο της Ανάντια έχουν δηλώσει συμμετοχή 108 αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες.
Οι προκριματικοί όλων των αγωνισμάτων είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο (26/06), ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή (27/06) με την συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων αθλητών ή ζευγαριών σε κάθε αγώνισμα.