Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά (photos)

Στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Νεότητας Αγίου Κοσμά περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου (29/05) ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης. Από πλευράς Κ.Κ.Ε. τον συνόδευσαν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε.., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Κ.Ε. και βουλευτής και ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κ.Ε..

Την αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε. υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. ο Πρόεδρος Θανάσης Σταθόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Τζαβάρα-Κρανίτη και Ελένη Μιχοπούλου, οι οποίοι ενημέρωσαν για ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών-αθλητριών των Εθνικών ομάδων στον Άγιο Κοσμά.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο της ενόργανης και συναντήθηκε με την Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων που εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση, ευχόμενος καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις νεαρές αθλήτριες. Επίσης στον ίδιο χώρο συνομίλησε με προπονητές αθλητών της ενόργανης.

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά:
koutsoumpas-agios-kosmas-1koutsoumpas-agios-kosmas-2koutsoumpas-agios-kosmas-3koutsoumpas-agios-kosmas-4koutsoumpas-agios-kosmas-5koutsoumpas-agios-kosmas-6koutsoumpas-agios-kosmas-7