Ξεκίνημα με στεφάνι και μπάλα για την Κελαϊδίτη στο Πέζαρο (videos)

Τα προγράμματά της στο στεφάνι και την μπάλα παρουσίασε η Ελένη Κελαϊδίτη, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής του Πέζαρο.

Η 21χρονη Ελληνίδα αγωνίστηκε το πρωί της Παρασκευής (28/05) και πήρε 23,050 β. στην μπάλα και 24,200 β. στο στεφάνι, φτάνοντας τους 47,250 βαθμούς ως ενδιάμεσο άθροισμα στο σύνθετο ατομικό. Έτσι, βρίσκεται στην 5η θέση της προσωρινής κατάταξης, έπειτα από τη διεξαγωγή του 1ου από τους συνολικά τέσσερις ομίλους αθλητριών.

Η προσπάθειά της θα συνεχιστεί αύριο (Σάββατο 29/05, 12:40 – 14:30) με τα προγράμματα σε κορύνες και κορδέλα. Η τελική κατάταξή της στο σύνθετο ατομικό θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμών που θα συγκεντρώσει και στα τέσσερα όργανα.

Τόσο για την Κελαϊδίτη όσο και για τις υπόλοιπες Ελληνίδες εκπροσώπους στο Πέζαρο, η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει του προ-Ολυμπιακού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στη Βάρνα της Βουλγαρίας (9-13 Ιουνίου), μέσα από το οποίο θα έχουν την τελευταία ευκαιρία για να κερδίσουν την πολυπόθητη Ολυμπιακή πρόκριση, σε ατομικό και ανσάμπλ.

Το πρόγραμμα της Ελένης Κελαϊδίτη στην μπάλα (23,050 β.):

Το πρόγραμμα της Ελένης Κελαϊδίτη στο στεφάνι (24,200 β.):