Το DK’s tour of Motion επιστρέφει

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παρκούρ, Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, ξεκινά για άλλη μια χρονιά το tour του σε πόλεις της Ελλάδας για να συναντήσει τη νέα γενιά της ελληνικής σκηνής του freerunning, σε μια σειρά από event που θα διοργανωθούν με την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Το DK’s tour of Motion επιστρέφει! Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στο Red Bull Art of Motion;

Αν πιστεύεις ότι έχεις όλα όσα χρειάζεται για να βρεθείς ανάμεσα σε κορυφαίους παγκόσμιους αθλητές freerunning και να διεκδικήσεις μια θέση στο βάθρο του Red Bull Art of Motion, τότε ετοιμάσου, γιατί το DK’s Tour of Motion ξεκινά!

Ο παγκόσμιος Έλληνας πρωταθλητής, Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, ξεκινά για άλλη μια χρονιά το tour του σε πόλεις της Ελλάδας για να συναντήσει τη νέα γενιά της ελληνικής σκηνής του freerunning! Πιο συγκεκριμένα, ο DK δίνει ραντεβού στις 29 Μαΐου στη Σαντορίνη, το περίφημο νησί που συνδέθηκε άρρηκτα με την εξέλιξη της διοργάνωσης, και στις 12 Ιουνίου στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη. Μέσα από αυτά τα 2 freerunning jams, o DK θα δώσει το μαγικό εισιτήριο σε ανερχόμενα ταλέντα που θα ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στον Πειραιά, εκεί όπου στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο Onsite Qualifier του Red Bull Art of Motion.

Ο κορυφαίος freerunning διαγωνισμός  επιστρέφει το Σάββατο, 10 Ιουλίου, και οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα, αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο. Ένα από τα πλέον γραφικά λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλλα να υψώνεται γύρω του θα φιλοξενήσει την κορυφαία διεθνή αναμέτρηση, όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω!

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία πρόκρισης χωρίζεται σε τρεις φάσεις που οδηγούν 18 αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου στο Μεγάλο Τελικό, στις 10 Ιουλίου στο Μικρολίμανο. Εκεί θα συναντηθούν οι 3 φιναλίστ του Red Bull Art of Motion 2019 (Ματέρα, Ιταλία), οι 12 νικητές (6 άντρες, 6 γυναίκες) του Online Qualifier, και τέλος 3 ακόμα freerunners που θα προκριθούν μέσω του Onsite Qualifier.

Βασικές ημερομηνίες:
29.05: Σαντορίνη, Venetsanos Winery, 17:00
12.06: Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, 17:00
07.07: Onsite Qualifier (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς)
10.07: Red Bull Art of Motion – Μεγάλος Τελικός, Μικρολίμανο

Με τη συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά
Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης
Το
Red Bull Art of Motion θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Ιουλίου από το MEGA και την COSMOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 6HD

redbull.com/dkstourofmotion

dks-tour-of-motion dks-tour-of-motion-athina dks-tour-of-motion-thessaloniki