Το «ευχαριστώ» της Ε.Γ.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. και μέλος της Δ.Ο.Ε. Σπύρο Καπράλο, είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ε.Ο.Ε. Μανώλη Κολυμπάδη. Τον κ. Σταθόπουλο στην έδρα της Ε.Ο.Ε. συνόδευσε ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου που κατέκτησε πρόσφατα το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων και ο προπονητής της Απόστολος Σταυριανίδης!

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. ευχαρίστησε την Ε.Ο.Ε. και προσωπικά τον κ. Καπράλο για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, καθώς όλα τα ταξίδια των αθλητών και των αθλητριών της γυμναστικής στις διεθνείς διοργανώσεις από την αρχή της χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν με την οικονομική συνδρομή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα της πρόκρισης του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο Σπύρος Καπράλος διαβεβαίωσε τον κ. Σταθόπουλο ότι η Ε.Ο.Ε. θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και στο μέλλον, ενώ συνεχάρη την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και τον προπονητή της για το ασημένιο μετάλλιο και τους ευχήθηκε να έχουν και ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

hoc-eoe-episkepsi-24-05-2021_1 hoc-eoe-episkepsi-24-05-2021_2