Ενημερωτική συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Γ.Ο. με τη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

Τις αίθουσες γυμναστικής των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, επισκέφθηκε και επιθεώρησε αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ε.Γ.Ο., αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πανταζή και τους επιφορτισμένους από την Ομοσπονδία για την επίβλεψη των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων, τον Β’ Αντιπρόεδρο Αβραάμ Σαπρανίδη και τη Γ’ Αντιπρόεδρο Ειρήνη Μανδραβέλη.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Γ.Ο. είχαν συνάντηση με τη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης και ειδικότερα με τον Πρόεδρο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, τη Γενική Γραμματέα Δήμητρα Γιαννιού και το μέλος Ιωάννη Νεράντζη, οι οποίοι τους ενημέρωσαν αναλυτικά για τις εργασίες καθαρισμού που έγιναν πρόσφατα στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» της Μίκρας, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα της προγραμματισμένης ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο. ευχαρίστησε τους διοικούντες των Ε.Α.Κ.Θ. για τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που έγιναν και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Ομοσπονδίας. Σε ό,τι αφορά στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, που υπολογίζεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2021 και να διαρκέσουν περίπου έναν χρόνο, τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη εξεύρεσης ενός εναλλακτικού χώρου για την προσωρινή μεταστέγαση των αθλητών και αθλητριών γυμναστικής των κλιμακίων της Βόρειας Ελλάδας, για όσο διάστημα η αίθουσα παραμείνει κλειστή.

Νωρίτερα, ο κ. Πανταζής επισκέφθηκε μαζί με τους δύο υπεύθυνους της Ε.Γ.Ο. την αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», όπου είχαν συνομιλία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και κατέγραψαν τα ζητήματα που τους απασχολούν, για την περαιτέρω βελτίωση των καθημερινών συνθηκών προπόνησης.
Παράλληλα, υπήρξε συνάντηση με τον πρωταθλητή του παρκούρ και μέλος της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Γ.Ο., Δημήτρη Κυρσανίδη, όπου συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη του νέου αυτού αθλήματος.

Στιγμιότυπα από τις συναντήσεις που είχε η αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης»:

synantisi-eak-thessalonikis-may2021_1synantisi-eak-thessalonikis-may2021_2 synantisi-eak-thessalonikis-may2021_4synantisi-eak-thessalonikis-may2021_3