Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Επιστροφή στις προπονήσεις με σωστή διατροφή»

Η Ε.Γ.Ο. σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) που διοργανώνει σε συνεργασία με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και πρώην πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής & τραμπολίνο Ιωάννα Κοντελέ, με θέμα «Επιστροφή στις προπονήσεις με σωστή διατροφή», την Παρασκευή 07 Μαΐου 2021 και ώρα 19:00 – 20:00.

Η αθλητική διατροφή αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την ιδανική απόδοση των αθλητών στην προπόνηση και τον αγώνα. Καθώς πλησιάζει η επανέναρξη των προπονήσεων, μαζί με την επαναφορά της φυσικής κατάστασης όλοι οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει να φροντίσουν ξανά και τη διατροφή τους. Η ισορροπία, η ποικιλία και τα θρεπτικά συστατικά των τροφών θα βοηθήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις απαιτήσεις της προπόνησης που συνεχώς θα αυξάνονται μέχρι να φτάσουν στα ιδανικά επίπεδα.

Στο σεμινάριο θα δοθούν πρακτικές συμβουλές διατροφής, θα περιγραφούν οι σωστές μέθοδοι για τον έλεγχο του βάρους και θα συζητηθεί ο ρόλος του προπονητή γυμναστικής σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Το webinar απευθύνεται πρωτίστως στους προπονητές γυμναστικής καθώς και σε αθλητές-αθλήτριες και στους γονείς τους. Η συμμετοχή – παρακολούθηση είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής “Zoom”.
Για να συνδεθείτε, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, την Παρασκευή 07/05 (ώρα έναρξης 19:00):
https://us02web.zoom.us/j/88508625232 (Meeting ID: 885 0862 5232)