Ασημένιο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων! (photos & videos)

Με μία μεγάλη επιτυχία από την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο, στο Σότσι της Ρωσίας.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια εντυπωσίασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου συγκέντρωσε 65,800 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 33,000 β., 2ο πρόγραμμα: 32,800 β.) και κατέκτησε τη 2η θέση, πίσω από τη Ρωσίδα Αρίνα Καλιάντρα που είχε 67,600 β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η επίσης Ρωσίδα Ξένια Λούτκοβα με 65,100 β..

Στον προκριματικό της Μ. Παρασκευής (30/04), η Ελληνίδα εκπρόσωπος είχε τερματίσει 4η με 63,400 βαθμούς, δείχνοντας ότι θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί για τα μετάλλια.

Για την αθλήτρια του Απόστολου Σταυριανίδη, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο, έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο που είχε κερδίσει στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών τον Δεκέμβριο του 2019 στο Τόκιο, στην κατηγορία 15-16 ετών, στην τελευταία αγωνιστική παρουσία της πριν από την πανδημία.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της για τη νέα επιτυχία της ανερχόμενης αθλήτριας, η οποία αφήνει λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον!

Επιπλέον, η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί για άλλη μια φορά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, χωρίς την οικονομική αρωγή της οποίας δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της ελληνικής συμμετοχής στο Σότσι, όπως επίσης στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης και στα παγκόσμια κύπελλα ρυθμικής που προηγήθηκαν.

Στιγμιότυπα από τον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων και από την απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες:

sochi2021_efraimoglou_1 sochi2021_efraimoglou_2 sochi2021_efraimoglou_3 sochi2021_efraimoglou_4 sochi2021_efraimoglou_5 sochi2021_efraimoglou_6_stavrianidis sochi2021_efraimoglou_7

Δείτε την προσπάθεια της Αλεξάνδρας Εφραίμογλου στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων:

Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σότσι: