Θριαμβευτική υποδοχή του Λ. Πετρούνια και των Εθνικών ομάδων ενόργανης στο «Ελ. Βενιζέλος» (photos)

Με πολλά χαμόγελα και με μία υποδοχή αντάξια ενός πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης, ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Λευτέρη Πετρούνια και των συναθλητών του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας.

Παρών στην υποδοχή των Εθνικών ομάδων ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς τιμήν του Πετρούνια και των υπόλοιπων Ελλήνων πρωταθλητών.

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (25/04), μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής και ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης, ενώ παρών ήταν εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και ο Νίκος Προβιάς, ο οποίος επέστρεψε με την ομάδα.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Γ.Ο. συνεχάρησαν τον «άρχοντα των κρίκων» για το νέο κατόρθωμά του, καθώς επίσης τον φιναλίστ του σύνθετου ατομικού ανδρών Αντώνη Τανταλίδη και όλους τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής ανδρών (Νίκος Ηλιόπουλος, Νικόλας Κρανίτης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης) και της Εθνικής γυναικών (Αργυρώ Αφράτη, Ελβίρα Κατσάλη, Χρύσα Μπαλάμη, Μαγδαληνή Τσιώρη) και τους προπονητές τους, για τη μεγάλη προσπάθεια όλων και την ελπιδοφόρο παρουσία των Ελλήνων πρωταθλητών στην Ελβετία, στον πρώτο τους αγώνα έπειτα από τουλάχιστον ενάμιση χρόνο.

Στιγμιότυπα από την υποδοχή των Εθνικών ομάδων της ενόργανης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»:
basel2021_ypodoxi_petrounias-stathopoulos1 basel2021_ypodoxi_petrounias-stathopoulos2 basel2021_ypodoxi_petrounias-ethniki-andron basel2021_ypodoxi_petrounias-raftis-stathopoulos-pantazis