Συγχαρητήρια στον «άρχοντα των κρίκων» από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

«Βροχή» συγχαρητήριων μηνυμάτων, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον Πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, δέχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους για πέμπτη φορά.

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ελβετία, τονίζοντας ότι χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».

Συγχαρητήρια στον Λ. Πετρούνια από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Λευτέρη Πετρούνια έδωσε μέσω ανάρτησης του στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!»

Συγχαρητήρια Ν. Δένδια στον Λ. Πετρούνια για το Χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Βασιλείας

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους κρίκους, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, για 5η φορά στην καριέρα του» αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Συγχαρητήρια Μ. Βαρβιτσιώτη στον Λ. Πετρούνια:
«Έγραψε ιστορία και έκανε υπερήφανη ξανά όλη την Ελλάδα»

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Βασιλεία, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Με το 5ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής έγραψε ιστορία και έκανε υπερήφανη ξανά όλη την Ελλάδα» σημείωσε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Επίσης, συνεχάρη και τον σύλλογό του ΓΑΣ «ΕΙΡΗΝΗ» Περιστερίου.

Συγχαρητήρια στον Λ. Πετρούνια
από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγχαρητήρια στον Λ. Πετρούνια
από την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

«Άλλη μια κορυφαία διάκριση για τον «άρχοντα των κρίκων». Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια», έγραψε η Φώφη Γεννηματά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συγχαρητήρια στον Λ. Πετρούνια
από τον τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Θάνο Μωραΐτη

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βασιλεία.
«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας. Συγκεντρώνοντας 15,400 βαθμούς, αναδείχθηκε για πέμπτη φορά στην πορεία του πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους – και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του.
Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, επέστρεψε στην ενεργό δράση και έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος αθλητής είναι.
Γράφει ιστορία στην ελληνική και παγκόσμια ενόργανη γυμναστική και δίνει σε όλους μας ένα σπουδαίο παράδειγμα υπομονής και επιμονής προς τη νίκη»
έγραψε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Θάνος Μωραΐτης.

Πηγή: ΕΡΤ