Επιτυχημένο το τεστ ελέγχου για τις πρωταθλήτριες της ρυθμικής

Τεστ ελέγχου για τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής, ατομικού και ανσάμπλ, πραγματοποιήθηκε χθες (Σάββατο 13/03) στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο προσεχές παγκόσμιο κύπελλο στην Σόφια της Βουλγαρίας (26-28 Μαρτίου), που θα αποτελέσει την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία έπειτα από αποχή μεγαλύτερη του ενός έτους.

Ο αγώνας της Βουλγαρίας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την Ελένη Κελαϊδίτη, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη από τις τέσσερις διοργανώσεις – κριτήρια για την Ολυμπιακή πρόκριση. Παρούσα στην Σόφια θα είναι στο ατομικό και η Ιωάννα Μαγοπούλου, η οποία προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα προγράμματά της, στις 5 μπάλες και στα 3 στεφάνια / 4 κορύνες, παρουσίασε στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά και η ομάδα του ανσάμπλ, αποτελούμενη από τις Ήλια Αλεξοπούλου, Μαρίνα Ανδρονίκου, Κατερίνα Βούσουλα, Ραφαηλία Γουργιώτη, Κατερίνα Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα.

Το τεστ διεξήχθη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παρουσία των διεθνών κριτών Έφης Πανταζίδου, Χρύσας Γεωργακάκη, Μαίρης Πατρινέλλη και του μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής της Ε.Γ.Ο. και κριτή, Πόπης Κουτσούκου.

Παρών στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής, που παρέδωσε εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. τον απαιτούμενο αθλητικό ιματισμό σε όλη την αποστολή, της οποίας ο ίδιος θα είναι αρχηγός στην Σόφια.

kelaiditi-ensemble-test-mar2021_1
kelaiditi-ensemble-test-mar2021_2
kelaiditi-ensemble-test-mar2021_3
kelaiditi-ensemble-test-mar2021_4
kelaiditi-ensemble-test-mar2021_5