Αίτημα του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. προς τη Γ.Γ.Α. για έναρξη λειτουργίας σωματείων στις Α’-Β’ Κατηγορίες

Κατά την συνεδρίασή του στις 22 Φεβρουαρίου 2021, το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας ώστε να αποστείλουν αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, ζητώντας να επιτραπεί άμεσα η έναρξη λειτουργίας των σωματείων σε όλα τα αθλήματα της Γυμναστικής, σε πρώτη φάση στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων.

Η επιστολή που απεστάλη στον Γ.Γ.Α. κ. Γιώργο Μαυρωτά αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,
Σε συνέχεια της επιστολής μας με αρ, πρωτ. 313 από 02/02/2021 και μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για επανεκκίνηση αρκετών αθλητικών δραστηριοτήτων για προπονήσεις και αγώνες θα θέλαμε απευθύνουμε για ακόμα μια φορά την επιτακτική ανάγκη της έναρξης λειτουργίας των αθλητικών σωματείων-μελών μας για όλα τα αθλήματα της γυμναστικής (ενόργανη, ρυθμική, τραμπολίνο, αεροβική, ακροβατική, γυμναστική για όλους) των Α’ και Β’ κατηγοριών (ανδρών-γυναικών / εφήβων-νεανίδων).
Με την προσδοκία ότι το αίτημά μας θα μπορέσει να γίνει αυτή τη φορά δεκτό παρακαλούμε δεχθείτε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη συμβολή και συνεχή στήριξη από μέρους σας προς όλους τους αθλητές και αθλήτριες».