Πρόσκληση στη διαδικτυακή ημερίδα του προγράμματος HALT: «Τεχνολογίες Μάθησης για την Ανάσχεση της Παρενόχλησης και της Κακοποίησης στον Αθλητισμό»

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή ημερίδα (webinar) με θέμα «Τεχνολογίες Μάθησης για την Ανάσχεση της Παρενόχλησης και της Κακοποίησης στον Αθλητισμό», η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00-19:00, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Sport HALT.

Η e-Ημερίδα διοργανώνεται από τις ομάδες έργου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Το αντικείμενο του προγράμματος HALT είναι «η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την πρόληψη της παρενόχλησης και της κακοποίησης στον αθλητισμό».

Το έργο HALT στοχεύει:
α. στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την παρενόχληση και την κακοποίηση στον αθλητισμό.
β. στην βελτίωση της γνώσης σχετικά με την παρενόχληση και την κακοποίηση στον αθλητισμό.
γ. στην υποστήριξη αθλητών για (α) αναγνώριση και (β) αποφυγή παρενόχλησης και κακοποίησης.

δ. στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των ενδιαφερόμενων αθλητών σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση διαδικτυακών κοινοτήτων.

Η συμμετοχή όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Προσδοκούμε στη συνεργασία σας και ευελπιστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, ώστε να σχεδιάσουμε τις λύσεις που θα είναι πιο αποτελεσματικές για τον χώρο του αθλητισμού στην Ελλάδα.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παρακολουθήστε το webinar, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 (ώρα 17:00-19:00), μέσα από το κανάλι του προγράμματος HALT στο YouTube: https://youtu.be/Krc7FkGO4bg

halt_agenda

halt_2