Δείτε όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο της δράσης «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» και παραμείνετε ενεργοί!

Πιο επίκαιρη από ποτέ, η δράση της Ε.Γ.Ο. «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» συντροφεύει ξανά τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής σ’ αυτό το νέο lockdown!

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα μέλη της οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής, ώστε να παραμείνουν ενεργά και σε καλή φυσική κατάσταση, αξιοποιώντας τις χρήσιμες συμβουλές, τα πρωτότυπα παιχνίδια, αλλά και τα εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία ετοίμασε η ειδικά επιφορτισμένη Ομάδα Εργασίας.

Ολόκληρη η σειρά με τα εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία είναι ταξινομημένα ανά άθλημα, υπάρχει πλέον και στο επίσημο κανάλι της Ε.Γ.Ο. στο YouTube, όπου θα τα βρείτε συγκεντρωμένα σε μία ξεχωριστή playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL45mQN5ajg9geoDo17LMVk6vQHOnrzk70

Και φυσικά, όλο το υλικό της δράσης «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» παραμένει διαθέσιμο στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://bit.ly/EGO-Menoume-Spiti, βοηθώντας την προσαρμογή αθλητών και αθλητριών στη νέα πραγματικότητα, μέχρι η επιστροφή στους αθλητικούς χώρους να επιτραπεί ξανά και με την προσδοκία ότι πολύ σύντομα η νόσος Covid-19 θα νικηθεί οριστικά!