Μεγάλη συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις της Σχολής Προπονητών

Με σημαντική συμμετοχή και με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (30/08) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι γραπτές εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής Προπονητών αθλημάτων Γυμναστικής & Μπόουλινγκ.

Στις γραπτές εξετάσεις, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στην «Ελληνοαγγλική Αγωγή» στην Αθήνα και στον Πολυχώρο Nouvelle στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν 197 και 71 εξεταζόμενοι, αντίστοιχα, στο σύνολο των αθλημάτων της Σχολής Προπονητών. Τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, για να ακολουθήσει η επαναληπτική εξέταση για τους μη επιτυχόντες.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο (29/08), είχαν ολοκληρωθεί τα πρακτικά μαθήματα και έγιναν οι πρακτικές εξετάσεις. Στη Θεσσαλονίκη, παρών ήταν ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της ενόργανης Ιωάννης Μελισσανίδης, μαζί με τον προπονητή του στον ιστορικό θρίαμβο της Ατλάντα και νυν μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., Θανάση Καπνίδη. Ο πρωτοπόρος πρωταθλητής της σύγχρονης ελληνικής γυμναστικής συζήτησε και μοιράστηκε τις πολύτιμες εμπειρίες του με τους σπουδαστές και αυριανούς προπονητές της γυμναστικής.
Την επίβλεψη των πρακτικών εξετάσεων Γυμναστικής για Όλους, Ρυθμικής Γυμναστικής και Μπόουλινγκ είχαν στη Θεσσαλονίκη οι εκπαιδευτές Μίμης Γιαννουλίδης, Ευδοξία Κοσμίδου, Γιάννης Μάρτος και η τεχνική διευθύντρια Σμαρώ Μήτσα, ενώ οι γραπτές εξετάσεις έγιναν υπό την επίβλεψη της εκπροσώπου της Γ.Γ.Α., Μάρθας Γκιτάκου.

Αντίστοιχα, στην Αθήνα, παρουσία στις εξετάσεις είχαν η Πρόεδρος της Σχολής Προπονητών Μαρία Παπαφιλίππου εκ μέρους της Γ.Γ.Α., η Διευθύντρια Μαρία Παπαδοπούλου, καθώς και στελέχη του εκπαιδευτικού προσωπικού, το οποίο αποτελούσαν οι εξής:
Φωτεινή Μέλλου (τεχνική διευθύντρια), Γιώργος Ντάλλας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Δέσποινα Τζελέπη, Νίκος Προβιάς (ενόργανη), Πόπη Κουτσούκου, Μαρία Μπακετέα, Μαρία Πάχτα, Ελένη Κωνσταντοπουλου (ρυθμική), Βαγγέλης Κολοζάκης, Ράνια Ρούτση, Κυριάκος Μαβιτζής (τραμπολίνο), Αθηνά Γουρνά (αεροβική), Νιγκόρα Γκάνιεβα, Κώστας Νοδαράκης (ακροβατική), Φωτεινή Πανώργιου, Ολυμπία Δραγούνη, Δέσποινα Τζελέπη, Σοφία Μπούρα, Γιώργος Παπαθανασίου (Γυμναστική για Όλους), Βασίλης Στεφόπουλος (μπόουλινγκ).

Στιγμιότυπα από τις πρακτικές και γραπτές εξετάσεις της Σχολής Προπονητών στη Θεσσαλονίκη:
sxoli-exetaseis-thess-aug2020-1sxoli-exetaseis-thess-aug2020-2sxoli-exetaseis-thess-aug2020-3sxoli-exetaseis-thess-aug2020-4sxoli-exetaseis-thess-aug2020-5