Αναβάλλεται για την άνοιξη του 2021 το 6ο APHRODITE CUP

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP, σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ανακοινώνει τη μετάθεση της φετινής διοργάνωσης για την άνοιξη του 2021, λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που αφορά τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις έπειτα από την εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού.

Κατά τους τελευταίους μήνες, η Ο.Ε. προχώρησε τις ετοιμασίες προκειμένου να διοργανώσει το τουρνουά από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με την αλλαγή της αρχικής ημερομηνίας διεξαγωγής.
Ωστόσο, παρά τη θετική εικόνα αναφορικά με τον περιορισμό της νόσου COVID-19 στην Ελλάδα, η συνολική κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει βελτιωθεί όσο θα ελπίζαμε και η πλειοψηφία των φίλων μας και των αποστολών από το εξωτερικό αντιμετωπίζουν προβλήματα που δυσχέραναν την προοπτική συμμετοχής τους.

Οι συνεχιζόμενοι περιορισμοί στα διεθνή ταξίδια, ειδικά για χώρες εκτός Ε.Ε., η υπαρκτή πιθανότητα να διεξαχθούν τελικά οι αγώνες χωρίς θεατές, μαζί με το διαρκές ενδιαφέρον μας για να προστατεύσουμε την υγεία όλων των αθλητριών και των μελών των αποστολών, αλλά και να προσφέρουμε σε όλους μία διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου, ώθησαν την Ο.Ε. στην απόφαση να μην διεξαχθεί το APHRODITE CUP 2020.

Το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP προγραμματίζεται πλέον για την άνοιξη του 2021 (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς, μόλις η FIG επισημοποιήσει το διεθνές αγωνιστικό ημερολόγιο της Ρυθμικής Γυμναστικής για το έτος 2021), με τη βεβαιότητα ότι θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των προηγούμενων ετών και με την έντονη επιθυμία να δημιουργήσουμε μία μοναδική γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής, στην οποία θα μπορούν να έχουν θέση όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του αθλήματός μας, από όλο τον κόσμο.

Όλες οι αποστολές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο APHRODITE CUP 2020 έχουν ήδη ενημερωθεί αρμοδίως και η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων για το κόστος διαμονής έχει επίσης ξεκινήσει.

Νέες προκηρύξεις για κάθε κατηγορία (FIG Competition και Non-FIG Competition), ενόψει του APHRODITE CUP 2021, θα αναρτηθούν σύντομα στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, http://aphroditecup.com.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόησή σας. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη.

Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη άνοιξη στο Παλαιό Φάληρο, για να ζήσουμε μαζί μία σπουδαία γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής!

Μένουμε Ασφαλείς – Μένουμε Υγιείς και Δυνατοί!

Πηγή: aphroditecup.com